7 Kebaikan Temulawak Untuk Wajah Terutamanya Pada yang Alami Masalah Jerawat dan Kulit Kusam

Temulawak atau Tumbuhan dengan nama latin Curcuma xanthorrhiza ini adalah adik-beradik kepada kunyit sangat meluas digunakan pada zaman dulu oleh nenek moyang kita. Dikenali juga sebagai javanese ginger/javanese tumeric, temulawak telah digunakan secara meluas dalam rangkaian produk kosmetik kerana mengandungi bahan aktif yang secara semulajadinya MANFAAT TEMULAWAK UNTUK RAWATAN DAN KECANTIKAN KULIT WAJAH Temulawak adalah bahan semulajadi yang mempunyai … Read more7 Kebaikan Temulawak Untuk Wajah Terutamanya Pada yang Alami Masalah Jerawat dan Kulit Kusam