Categories Kecantikan

PRODUK PENJAGAAN KULIT APAKAH YANG SESUAI UNTUK WANITA BERUSIA 30-AN

Apabila usia makin meningkat, kulit muka kita makin kelihatan kusam, berkedut dan mempunyai jeragat. Untuk menghindari daripada masalah tersebut, anda haruslah mempunyai rutin penjagaan kulit dengan betul untuk mengekalkan kulit muka yang berseri seperti zaman muda.

Dengan cara yang betul untuk menjaga kulit kepada produk yang sesuai untuk melabur pada berusia 30-an, baca wawancara kami di bawah untuk mengetahui lebih lanjut.

Image result for muka tua dan muka muda

Produk penjagaan kulit apakah yang sesuai untuk wanita 30-an?

Penting tau untuk mencuci muka, melembapkan kulit dan memakai krim muka kerana persekitaraan pada masa kini makin teruk. Walaupun sudah berusia 30 tahun, ia masih penting untuk anda menjaga kulit muka anda. Dengan menggunakan produk kami, Xanzwhite Clarifying Cleanser, Facial Toner, Day Lightining Fluid dan Night Multiaction Treatment.

Apakah tips untuk menghindari daripada sinaran matahari?

Apabila anda ingin memakai sunscreen, ia harus mempunyai pelindugan daripada UVA dan UVB. Ia amat penting supaya kulit kita tidak terbakar. Anda harus membawa sunscreen anda kemana-mana sahaja anda pergi dan sapu di muka anda dari semasa ke semasa. Lebih-lebih lagi bila anda mepunyai aktiviti luar. Jangan lupa sapu di bahagian leher dan telinga.

Apakah tips untuk orang yang suka travel?

Jika anda suka travel seperti saya, anda harus sentiasa membawa pencuci muka, pebelembap muka dan krim muka bersama anda. Pelembap muka amat penting bagi kita selepas duduk di dalam kapal terbang pada masa yang lama. Anda harus sentiasa melakukan rutin penjagaan kulit muka supaya kulit muka tidak kering semasa travel walaupun persekitaran di Malaysia tidak sama seperti negara lain. Kami telah menyediakan travel pack untuk mempermudahkan anda membawa ke mana sahaja.

Macam mana nak hilangkan parut jerawat?

Jika perkara ini berlaku anda jangan pernah berasa rendah diri dengan kulit anda kerana perkara ini boleh dibaiki semula. Selain itu, jangan berkasar dengan parut anda. Untuk menghilangkan parut jerawat dengan mudah, anda boleh mencuba product Xanzwhite anti acne and whitening herbal soap dan acne scar serum.

Bagaimana PhytoNLC ni memberi manfaat dalam rutin penjagaan kulit?

Phyto NLC ini amat penting kerana ia boleh membaiki sel kulit anda kita pada waktu malam. Kenapa pada waktu malam? kerana semasa kita tidur, sel kulit muka kita tengah aktif. Ia boleh melembapkan kulit muka kita dari luar dan dalam. Sel kulit harus hidrat supaya bahan aktif dapat meresap ke dalam. PhytoNLC serum ialah langkah paling penting dalam rutin penjagaan kulit muka anda.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *