Jus Tok Chik & Tok Su

Jus Tok Chik & Tok Su – Membantu membuang asid urik, toksin dan kolesterol

Jus Tok Chik & Tok Su (Jus TCTS) merupakan produk berkualiti premium yang dihasilkan dari 100% bahan-bahan semulajadi yang bersih, segar dan dijamin halal. Jus TCTS diformulasikan oleh MARDI serta mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia.

Jus TCTS

Jus TCTS adalah satu resepi warisan turun temurun untuk membantu membuang toksin dan kolesterol dalam badan. Semestinya Jus TCTS ini selamat untuk diamalkan. Sebab itu, orang-orang zaman dulu sihat, kuat dan awet muda kerana mengamalkan pemakanan yang sihat dari sumber semulajadi.

Kandungan Jus Tok Chik & Tok Su

Sumber bahan yang digunakan dalam Jus TCTS adalah berdasarkan bahan semulajadi yang setiap bahan ini mempunyai fungsinya tersendiri dalam membantu mengurangkan asid urik, toksin dan kolesterol dalam badan. Dengan adanya Jus TCTS ini memudahkan pengambilan secara konsisten setiap hari. Berikut merupakan bahan-bahan semulajadi yang terdapat dalam Jus TCTS. Semestinya, Jus TCTS adalah BEBAS dari bahan pengawet dan pewarna.

5 bahan semulajadi TCTS

Bagaimana Jus TCTS merawat – Gout, Kolesterol Tinggi dan Sakit Jantung

Terdapat 3 fasa dalam membantu merawat gout, kolesterol tinggi dan sakit jantung

FASA 1: Proses “Detox” – membuat toksin dan asid urik

Pada fasa ini, toksin dan asid urik akan dinyahkan dari badan melalui organ perkumuhan. Bahan-bahan seperti cuka epal, bawang putih, halia dan lemon akan menjalankan tugas menyingkirkan toksin dan asid urik. Malahan kolesterol dalam arteri akan di nyahkan secara sedikit demi sedikit.

FASA 2: Menguatkan antibodi badan untuk melawan penyakit

Semasa proses penyingkiran toksik dan asid urik, badan juga perlukan antibodi untuk melawan penyakit. Bahan dari bawang putih dan halia akan membantu menjadi penggalak kepada antibodi untuk menjadi lebih kuat untuk melawan penyakit supaya ianya tidak berlaku lagi.

FASA 3: Merawat sel dan tubuh badan

Madu, bawang putih dan halia akan berfungsi untuk merawat sel dan badan yang rosak. Pada masa ini, badan akan berasa segar dan sihat.

Siapa Yang Patut Mengamalkan Minum Jus TCTS?

Jus TCTS adalah amalan tradisi turun temurun orang lama. Ianya bukanlah ubat, ianya adalah amalan makanan baik untuk kesihatan badan. Jus TCTS sesuai untuk mereka yang:

jus anti kolesterol

  1. Menghadapi symptom “hypertension” dimana menyebabkan tekanan darah tinggi. Biasanya, tekanan di sebabkan masalah kerja, masalah keluarga atau kewangan. Mereka ini mempunyai masalah kolesterol yang tinggi dan perlu di cegah sebelum parah.
  2. Didiagnosis sakit jantung, atau pernah menjalani pembedahan pintasan atau pernah mengalami simptom-simptom sakit jantung. Mereka perlu berwaspada dan berjaga-jaga, perlu menjalani hidup yang sihat dan tidak ada tekanan.
  3. Mereka yang menderita sakit gout. Sakit gout yang disebabkan asid urik yang berlebihan dan tidak dibuang melalui saluran perkumuhan. Derita sakit gout memanglah berbisa sehingga boleh demam dan kadang-kadang berlarutan 1-2 minggu.
  4. Mereka yang ingin mengamalkan hidup sihat. Mengambil jus TCTS sebagai makanan tambahan dan makanan berkhasiat.
  5. Mereka yang tak mahu mengambil ubat-ubatan moden dan lebih percaya pada makanan tradisional dan dari sumber semulajadi yang semestinya 100% halal dan bersih

Bagaimana Cara Pengambilan Jus TCTS

jus anti kolesterol

  1. Sehari ambilan 2 kali iaitu malam sebelum tidur dan pagi sebelum sarapan.
  2. Sukatan bagi setiap ambilan adalah 20-40 ml. Kami ada sediakan cawan sukatan.
  3. Jika anda ada mengambil ubat, jarakkan pengambilan ubat dan jus 2 jam sekurang-kurangnya.
  4. Sila goncang dahulu sebelum buka Jus TCTS. Setelah dibuka simpan didalam peti sejuk untuk ianya tahan lebih lama.
  5. Kesan minum Jus TCTS boleh dirasa dari awal 3-7 hari. Untuk kesan yang lebih ketara, perlu ambil secara konsisten selama 1-3 bulan dengan sukatan yang sama. Selepas itu, sukatan atau ambilan boleh dikurangkan.

Kesan Sampingan Jus TCTS

Kesan sampingan adalah bergantung pada tahap kesihatan badan masing-masing

Jika anda mempunyai tahap kolesterol yang tinggi, kemungkinan anda akan mengalami keletihan, pening-pening dan mengantuk. Ianya bergantung pada tindakan badan seseorang. In berlaku kerana badan menjalani proses pemulihan dengan membuang toksik dalam badan secara alami melalui saluran perkumuhan. Namun, ianya adalah proses normal dan bersifat sementara. Ianya akan menjadi setelah 1-2 minggu mengamalkan Jus TCTS secara konsisten.

Jus TCTS Halal, Selamat dan Diiktiraf

Jus Tok Chik & Tok Su adalah produk yang diperbuat dari bahan-bahan semulajadi tanpa pengawet atau bahan kimia. Mendapat pengiktirafan MARDI, MESTI dan kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) – KKM 280116/01/036. Dijamin HALAL dan berkualiti tahap premium. Ianya merupakan produk keluaran Muslim Bumputera dan hasil buatan Malaysia

Testimoni Pengguna Jus Tok Chik & Tok Su

Makin ramai sudah menggunakan Jus TCTS dan mendapat hasil yang baik dan berpuas hati. Namun, setiap hasil yang dinikmati adalah bergantung pada keadaan tubuh dan cara pemakanan.

jus tok chik & tok su

Tempah Sekarang Dengan Jaminan 100% Wang Dikembalikan Dalam Tempoh 90 Hari

** Hanya sah untuk 3 botol sahaja mengikut terma & syarat.

Jika ianya tidak memberikan kesan yang ketara dalam masa 90 hari selepas mengamalkan Jus Tok Chik & Tok Su, Kami akan pulangkan 100% wang ada. Jadi, dapatkan Jus Tok Chik & Tok Su tanpa was-was. Amalkan dengan tanpa ragu-ragu.

tempah jus tok chik & tok su