Pembunuh No 1 di seluruh dunia dan Malaysia. Ambil tahu kerana mungkin anda mangsa seterusnya …

image5_4

Tahukah Anda?
Setiap Jam Akan Terdapat 6 Orang Yang Diserang Sakit Jantung?


image5_4

Majoriti Orang Malaysia mempunyai risiko tinggi untuk dapat serangan Sakit Jantung dari pelbagai punca. Jadi, ambil tindakan dengan segera jika anda ingin bebas dari serangan Sakit Jantung


image5_4

Dan Serangan Jantung Tidak Mengenal USIA!

Apakah Punca Serangan Jantung?


image7_1

image6_2

#1 MEROKOK »»

Selain riksiko pernafasan dan kanser paru-paru, merokok juga merupakan salah satu punca masalah pada jantung. Sumber nikotin dalam rokok memberi kesan mengurangkan paras oksigen dalam darah, tingkatkan tekan darah, mempercepatkan denyutan jantung, membentuk darah beku dan menganggu aliran darah dalam salur darah.

#2 KOLESTEROL TINGGI »»

Semakin tinggi parasa kolesterol jahat (LDL) semakin tinggi keberangkalian seseorang itu mendapat serangan jantung. Kolesterol jahat (LDL) inilah yang menyebabkan dinding dalam arteri menebal dan menyempitkan aliran darah dan seterusnya menyebabkan serangan jantung.

#3 TEKANAN DARAH TINGGI (HIPERTENSION) »»

Berpunca dari stress yang melampau samada dari masalah kerja, emosi dan sebagainya. Bila hipertension berlaku, ianya menyebabkan tekanan darah tinggi dan akan memberi tekanan pada dinding arteri atau salur darah. Bacaan melebihi 180/110 mm Hg menunjukkan gejala hipertension yang boleh menjadi punca risiko serangan jantung jika tidak dikawal. Ditambah pula dengan arteri darah yang sempit, ianya memberikan kesan lebih buruk.

#4 OBESITI »»

Berlebihan berat badan membawa kepada risiko diabetis pada awalnya. Kemudian boleh membawa punca kepada tekanan darah tinggi, kolesterol tinggi dalam darah atau kedua-duanya sekali. Akhirnya mungkin membawa kesan buruk serangan jantung jika tidak dikawal.

#5 SEJARAH KELUARGA »»

Merupakan salah satu faktor yang tidak boleh dikawal. Mereka yag mempunyai salahsilah ahli keluarga penghidap sakit jantung berkecenderungan mempunyai genetik yang sama untuk memiliki penyakit itu.

#6 GAYA HIDUP TIDAK SIHAT »»

Mereka yang tidak aktif mempunyai risiko yang tinggi mengalami serangan jantung. Tubuh perlu bergerak aktif untuk membantu proses metabolisme yang berpotensi untuk membakar lemak dan kolesterol yang tidak baik untuk tubuh badan. Ianya juga punca kepada obesiti dan tekanan darah tinggi. Jadi, gaya hidup yang sihat adalah sangat penting.

Keratan Akhbar: Bahaya Serangan Jantung


limatipsihat - Bahaya serangan jantung

Kami ingin kongsikan…


image7_1

limatipsihat - jus tokcik dan toksu

Kenapa Kami Cadangkan Jus TokChik & TokSu?


image7_1

Kami tahu ramai yang cuba untuk membuat Jus Jantung ini di rumah (homemade) namun, rasanya sangat tidak dapat ditelan dan perlukan masa untuk menyediakan Jus Jantung ini. Disebabkan itu, kami mengambil inisiatif untuk membuat kajian dari segi rasa dengan melakukan beberapa kali ujian supaya rasanya mudahkan kita untuk minum dan amalkan setiap hari. 

Jus Tok Chik & Tok Su diperbuat daripada bahan semulajadi yang mana setiap bahan mempunyai kelebihan tersendiri untuk menangani dan mengurangkan kesan buruk kolesterol dalam darah. Ini dibuktikan lagi dengan kajian Universiti-Univeristi di seluruh Dunia (Rujuk Gambar Dibawah)

Amalan meminum Jus Tok Chik & Tok Su ini adalah alternatif cara sihat dalam usaha menyingkirkan kolesterol yang tidak baik (LDL) dalam badan kita. Malahan kandungan dalam Jus Tok Chik & Tok Su ini dapat juga membantu mengurangkan sakit GOUT dan malah boleh mengurangkan berat badan (obesiti) jika diamalkan dengan diet yang betul


kajian ingredients - jus tokchik & toksu

Apakah Bahan-bahan Utama Jus Tok Chik & Tok Su


image7_1

5 bahan semulajadi TCTS

Apakah Fungsi Jus Tok Chik & Tok Su


image7_1
 • Menurunkan paras kolesterol
 • Melancarkan darah
 • Membantu membuang toksin dalam badan
 • Mengawal tekanan darah tinggi
 • membantu membuka pembuluh darah yang sempit

Saya Muda Lagi. Perlu ke saya dapatkan TCTS?


image7_1

image6_2

Serangan jantung tidak kenal USIA. Bila paras kolesterol tinggi kemungkinan untuk terkena serangan jantung sangatlah tinggi. Jadi sebagai langkah “Prevention” disarankan amalkan minum Jus TCTS ini dari sekarang. (Lihat keratan akhbar dibawah)

Anda perlu dapatkan Jus TCTS Jika Anda Mengalami ..


image7_1

image6_2
 • Rasa perit atau sakit dada
 • Kesulitan bernafas/sesak nafas
 • Jantung berdegup kencang atau degupan tidak teratur
 • Pening
 • Rasa kerisauan melampau
 • Meloya/muntah
 • Sakit perut/perut tak selesa
 • Peluh dingin
 • Rasa terlalu lemah
 • Rasa tidak selesa pada lengan, bahu kiri, leher, rahang dan belakang badan.

image8_1

Apakata mereka yang telah dapatkan TCTS?


image7_1

image6_2

Disclaimer: Testimonials do not guarantee the outcome, and individual results may vary.

 

t1

t10

t9

t8

t7

t6

t3

t2

image5_4

Jadi, bagaimana nak dapatkan Jus TCTS ni?

Klik butang dibawah. Kami akan terangkan bagaimana untuk dapatkan Jus Tok Chik & Tok Su ini dengan harga yang berbaloi.