Tips Rawatan Muka & Awet Muda

Post thumbnail

Pakai produk skincare tapi tak pernah aware pun pasal produk yang anda pakai tu selamat ke tidak? Memanglah, kesannya amat memberangsangkan. 3 Hari dah putih melepak? 7 hari muka flawless? 30 minit muka gojes macam babyface? Pernah nampak iklan macam ni? Mesti anda pernah nampak. Pertama-tamanya, bila nampak iklan macam ni, ambil masa untuk kaji…

Read More Macam Mana Nak Check Produk Skincare Yang Kita Pakai Ada Merkuri?

rawatan-ais-muka-flawless-awet-muda rawatan-ais-muka-flawless-awet-muda

Minuman berais kalau di minum memang best, hendaknya waktu yang panas terik dan dahaga. Memang segelas hanya berapa saat dah habis. Namun tahukan anda, ais juga membantu merawat muka dan menjadikan muka anda flawless serta awet muda? Bagaimana caranya? Selain dari mengusap wajah anda dengan seketul ais, anda juga boleh mengikut 3 langkah berikut sebagai…

Read More 5 Kelebihan Ais Untuk Muka Flawless & Awet Muda